Fiskeri

Denne artikkelen finnes ikke på ditt språk. Vi viser deg den opprinnelige .

De Visserij Coöperatie Urk, (VCU) is sinds 1922 een begrip in de visserijwereld.

Als professionele maritieme specialist, onderscheiden we onszelf door een volledig pakket aan goederen en service te bieden. Visserij materialen en vissersschepen zijn onze core business ! Van staaldraad tot gasolie, van netten tot visverwerkingslijnen en lieren hebben we alles op voorraad, we leveren, producen, bieden service of repareren alle benodigde materialen en gereedschappen voor de visserij industrie. Als VCU, zijn we voortdurend innoverend bezig, en stellen we onze leden, partners en klanten in staat om gebruik te maken van onze snelle service, expertise en betrouwbaarheid. De Visserij Coöperatie bezit drie moderne panden op Urk.

Zowel het hoofdkantoor als VCU Oil BV, VCU Store BV, VCU Safety Centre BV, VCU Maritime BV en VCU TCD BV bevinden zich op Urk. VCU TCD BV is gespecialiseerd in het bieden van technische services en voert grootschalige reparaties, revisies, verbouwingen, wijzigingen en constructies van allerlei soorten schepen uit. Bovendien is de TCD gespecialiseerd in het fabriceren van lieren en gerelateerde hydraulische systemen, deze afdeling draagt de merknaam "Ósey Urk Winches".

VCU beschikt over een modern wagenpark bestaande uit o.a. service bussen en kraanwagens. Deze zijn ingericht om snel ter plaatse leveringen en reparaties uit te voeren. Ons werkgebied beslaat Nederland, Frankrijk, België , Duitsland, Denemarken, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Bedrijsbrochures

Hieronder kunt u onze verschillende bedijfs brochures bekijken en/of downloaden;

Algemene brochure

Recente projecten

Ósey Urk Winches

VCU Ice Machines

VCU Slurry-Ice

VCU CatchManagement

VCU Auto Conserveermachine

VCU Seewing

VCU Fishing Gear

VCU CombiRope

 

 

 

 

 

 

 

Visserij