Visserij

VCU Maritime heeft alles in huis voor visserijschepen. Door de zeer korte lijnen met de schippers/eigenaren kunnen wij de ontwikkelingen in de visserij op de voet volgen en doorvoeren in de fabricage van onze materialen.

VCU Maritime betrekt al haar materialen direct bij de fabrieken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de beste kwaliteit, concurrerende prijzen en snelle levering.

Fabricage

De fabricage van complete visnetten komt volledig in overeenstemming met de afnemers tot stand. Tekeningen hiervan worden in een speciaal nettenprogramma opgeslagen en bewaard. Ook het geven van adviezen en allerhande berekeningen voor netwerk en vistuigen behoort tot één van de taken van de nettenafdeling die in de loop der jaren voor allerlei visserijmethodes een grote kennis heeft opgebouwd. Omdat VCU Maritime beschikt over het modernste simulatieprogramma, kunnen ontwerpen van diverse visserijmethoden natuurgetrouw worden gesimuleerd.

 VCU Maritime is een onderdeel van VEVC (Verenigde Europese Visserij Coöperaties). Hierdoor hebben wij een sterke concurrentiepositie ontwikkeld.

De website van de VEVC is: http://www.vevc.nl