VCU Store B.V.

Vanuit uit onze VCU Store B.V. leveren wij dagelijks aan de gehele maritieme sector diverse producten. Hierbij is de visserijsector onze eerste doelgroep gevolgd door de kust- en duwvaart. Verder mogen wij naast deze doelgroep industriële bedrijven en particulieren tot onze klantenkring rekenen. Daardoor zijn wij in staat een brede doelgroep te bedienen.

Een greep uit het assortiment van VCU Store bestaat uit: verven en verfartikelen, (elektrische)- gereedschappen, poetslappen, machinekamerbenodigdheden, olie en vetten, werkkleding, werkschoeisel, schoonmaakproducten voor professioneel en huishoudelijk gebruik, bruin- en witgoed, keukenartikelen, (mobiele) telefonie, accu’s, e.v.a.

Speciaal voor de visserij leveren wij diverse soorten oliekleding, laarzen, blokken, toebehoren voor netwerk alsmede specifieke scheepsverven en primers. Natuurlijk ontbreken de stripwanten en messen niet. Daarnaast leveren wij een brede lijn filters, filterdoeken, filtermanchetten en aanverwante zaken zoals ontvetters en motorreinigers.

VCU Store koopt veelal rechtstreeks de producten bij de producent. Hierdoor zijn wij in staat een scherpe prijs te bieden. Door in korte lijnen te communiceren tussen  klant en leverancier kunnen wij ook niet gangbare producten snel leveren.
VCU Store staat voor service en kwaliteit!

Voor meer informatie, raadpleeg onze contactpagina of stuur ons een e-mail 

Assortiment