VCU Flake Icemachine

Onze ijsmachines zijn uitgerust met een verticale ijsmaker geheel vervaardigd van roestvast staal (SS-316) met een stationaire trommel.

Het voordeel van een stationaire trommel is dat het koelmiddel niet door de afdichting(en) kan lekken. De ijsmachine is standaard al geschikt om scherfijs uit zeewater te maken. De VCU scherfijsmachines worden onder licentie geproduceerd in onze ultramoderne productiefaciliteit in Zuidoost-Azië, met bekende merkcomponenten, zoals Bitzer, Danfoss, Bock en Schneider.

Scherfijs bestaat normaal uit platte dunne ijsstukken en wordt voornamelijk gebruikt in de vis- en betonindustrie. Onze Scherfijsmachines zijn gemaakt voor commerciële en industriële toepassingen en zijn ontworpen om schoon en fris scherfijs zonder problemen te produceren.

Het ijs wordt afgekoeld tot -6 ° C / -7 ° C. De vorm van scherfijs biedt een groot oppervlak, waardoor het product snel kan worden afgekoeld. De dikte van het ijs is ongeveer 1,5 tot 2 mm. De stevigheid van het ijs kan worden aangepast door zout aan het water toe te voegen. Hiervoor is een speciale zoutmixpomp en reservoir bijgeleverd. Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina


Huidige installaties