Technische service

De machinefabriek VCU TCD is gespecialiseerd in het verlenen van technische service en het verrichten van reparaties, revisies, (grootschalige) verbouwingen, afbouw en nieuwbouw van allerlei schepen. Een van de sterkste punten van de VCU TCD is dat deze werkzaamheden op het schip op locatie kunnen worden uitgevoerd.
Hiervoor beschikt de VCU TCD over een uitgebreid servicewagenpark, mobiele werkplaats en kraanwagens.
Alle servicemonteurs, lassers, reparatie- en verbouwingsspecialisten en project engineers, beschikken over een jarenlange ervaring op dit vakgebied. Machinefabriek VCU TCD beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, zoals draai- en freesbanken, computergestuurde kant- en knipbanken, plaatwalsen, MIG-, MAG- en TIG-lasapparatuur en een waterstraalmachine.

De VCU TCD heeft een eigen technische groothandel waar de voorraden dagelijks worden aangevuld. Dit staat garant voor een snelle service en kwaliteit. Daarnaast heeft de VCUTCD een specialisatie in het bouwen van lieren en aanverwante hydraulische systemen onder de naam ‘Osey Urk Wiches’.
Ook levert de VCU TCD Slurry ijsmachines- en systemen en is bovendien op een breed gebied innoverend als het gaat om onkostenbesparing, duurzaamheid en geautomatiseerde vangstverwerkingsinstallaties. Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina