Scheepsverbouw

De machinefabriek VCU TCD is gespecialiseerd in het verlenen van technische service en het verrichten van reparaties, revisies, (grootschalige) verbouwingen, afbouw en nieuwbouw van allerlei schepen.Een van de sterkste punten van de VCU TCD is dat deze werkzaamheden op het schip op locatie kunnen worden uitgevoerd.Hiervoor beschikt de VCU TCD over een uitgebreid servicewagenpark, mobiele werkplaats en kraanwagens.
Alle servicemonteurs, lassers, reparatie- en verbouwingsspecialisten en project engineers, beschikken over een jarenlange ervaring op dit vakgebied.Machinefabriek VCU TCD beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, zoals draai- en freesbanken, computergestuurde kant- en knipbanken, plaatwalsen, MIG-, MAG- en TIG-lasapparatuur en een waterstraalmachine.
De VCU TCD heeft een eigen technische groothandel waar de voorraden dagelijks worden aangevuld. Dit staat garant voor een snelle service en kwaliteit.
In de het onderliggende menu item links vind u een beschrijving van een van onze verbouwingsprojecten. In de toekomsten zullen wij hier meerdere van onze projecten onder plaatsen. Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina