VCU paviljoen op Holland Fisheries Event

28-09-2018

Op 5 en 6 oktober 2018 wordt voor de 4e keer De Koningshof Party & Events in Urk omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de maritieme sector. De visserij- en maritieme beurs van Nederland staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter.

De beurs wordt voor de 10e keer georganiseerd in opdracht van Stichting Visserijdagen Urk.De beurs biedt aan meer dan 100 binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed publiek. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

Openingstijden: 
vrijdag 5 oktober 2018 van 11.00 uur tot 21.00 uur.
zaterdag 6 oktober 2018 van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Locatie:
De Koningshof Party & Events
Staartweg 20 te Urk.


Toegangskaarten zijn verkrijgbaar middels deze link

Graag willen wij u uitnodigen op het VCU paviljoen in hal C. 

Medewerkers van de verschillende VCU-bedrijven kunnen u informeren over de laatste ontwikkelingen op gebied van de verschillende visserijtechnieken, gas- en smeerolie, veiligheidsmiddelen, scheepsbouw, lieren, technische service, vangstverwerking en reparatie.

Op het VCU paviljoen zullen de volgende partner-bedrijven aanwezig zijn: 

Alfa Laval Benelux BV
Couperus Hydrauliek BV
Den Hartog BV
Dromec BV 
Fieret Machinebouw
Gulf Bunkering BV
Lubricoat / Micfil 
Hoenderop BV
Penko Engineering BV
PPG Coatings BV
Profinis Accountants & Adviseurs
RI&S
Sioen NV
TruMarine Rotterdam

Graag willen wij u verwelkomen op onze stand om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. 

Tot ziens op het Holland Fisheries Event!