Gasolie

De reden voor oprichting van VCU was in 1922 het gezamenlijk inkopen van gasolie. Vanaf dat moment is het leveren van gasolie aan de aaneengesloten vloot een belangrijke pijler onder het bedrijf geweest. Ook anno nu profiteren veel maritieme bedrijven van de gunstige gasolie tarieven van VCU. Er wordt hoofdzakelijk geleverd aan leden maar ook voor niet-leden kunnen wij vaak gunstige deals sluiten.
VCU koopt voor leveringen binnen Nederland de gasolie tegen beursprijzen en heeft met gerenommeerde bunkerbedrijven gunstige afspraken omtrent het pompen van deze olie in de schepen. Vanuit ons moderne bedrijfspand te Urk worden de bunkeringen gecoördineerd en worden de ontwikkelingen m.b.t de olieprijzen continue in de gaten gehouden om zo op de meest gunstige momenten proberen te kopen.

Er wordt gebunkerd vanuit de voorraad die door VCU wekelijks op peil wordt gehouden. Uiteraard staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Voor leveringen in het buitenland beschikt VCU over een uitgebreid netwerk van lokale leveranciers in havens van Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. VCU is voortdurend op zoek om met lokale leveranciers gunstige afspraken te maken om zo het in de afgelopen tientallen jaren opgebouwde buitenlandse netwerk verder uit te bouwen en te optimaliseren. Op deze manier kunnen we vaak kiezen uit meerdere leveranciers wat ten gunste komt van de prijs voor gasolie voor onze schepen in het buitenland.
Voor meer informatie of het vrijblijvend opvragen van gasolie prijzen klik hier of neem contact met ons op via onze algemene contactpagina,