Staaldraad

Staaldraad:

VCU Maritime levert al jaren staalkabel en staaldraad aan de visserij, industrie en offshore wereldwijd! Doordat wij rechtstreeks zaken doen bij de fabrieken kunnen wij voor een scherpe prijs de beste kwaliteit leveren! Kwaliteit staat voor ons namelijk hoog in het vaandel. 
Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrieken kunnen wij ook complexe en unieke staaldraden in overleg ontwerpen en laten produceren. 
U kunt bij ons terecht voor een normaal stuk staalkabel maar ook voor unieke soorten staalkabel.

Afwerking:

De staaldraden kunnen wij leveren met elke gewenste eindverbinding. Denk hierbij aan ogen splitsen, klemmen, aangieten of puntlassen. Ook kunnen wij de staaldraden voorzien van lierogen. Verder kunnen wij de aanverwante materialen zoals sluitingen, sockets en kousen meeleveren. 

RVS staaldraad:

RVS staalkabel is door VCU Maritime in verschillende maten, kwaliteiten en uitvoeringen leverbaar. En is voor vele doeleinden geschikt, juist waarin weersinvloeden een grote rol spelen.
RVS staalkabel is een uitstekend product voor o.a. watersport, recreatie, industrie, dienstverlening en scheepvaart. RVS staalkabels zijn leverbaar in elke gewenste lengte en kunnen worden voorzien van alle mogelijke eindverbindingen zoals, splitsen, klemmen, kousen of terminals.

Technische gegevens RVS kabels:

Treksterkte: 1570, 1770, N/mm²
Uitvoering: AISI, droog
Diameter: Elke gewenste diameter
Constructie: O.a. 7x19, 6x36
Slagwijze: Kruisslag rechts
Kern: Staal

Ook RVS componenten, zoals sluitingen en spanschroeven t.b.v. staalkabels zijn door VCU Maritime leverbaar. Afwijkende maten en kwaliteiten kunnen op aanvraag worden geleverd.

Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina.