Ketting

Hoogwaardige ketting wordt hoofdzakelijk toegepast in/aan netten van vissersschepen. Echter ook buiten de visserij is deze ketting voor vele doeleinden geschikt. Aan deze ketting wordt door VCU Maritime hoge eisen gesteld aangaande de kwaliteit, hetwelk resulteert in een lange levensduur.
Omdat rechtstreeks zaken gedaan wordt met kettingfabrieken is VCU Maritime in staat te participeren in de ontwikkeling van de hoogwaardige ketting en kan deze tegen een aantrekkelijk tarief geleverd worden. Ketting kan in verschillende vormen worden geleverd, zoals geverfd, gegalvaniseerd, kaal of voorzien van bitumen.

Lange Levensduur

Voor toepassingen die een lange levensduur en/of een perfecte uitstraling vereisen, is RVS ketting een uitstekend product. Ook als u ketting wilt gebruiken in situaties waarbij sprake is van weersinvloeden ligt het voor de hand om te kiezen voor RVS ketting! 
Deze ketting van staal AIS 316 wordt volgens strikte DIN normen geproduceerd en is zeer geschikt voor watersport, recreatie, industrie en scheepvaart.

Voor meer informatie, stuur ons een e-mail of neem contact met ons op middels de contactpagina