Bagger- offshore- en zeevaart

De Visserij Coöperatie Urk, (VCU) is sinds 1922 een begrip in de visserijwereld.
Als professionele maritieme specialist, onderscheiden we onszelf door een volledig pakket aan goederen en service te bieden.

Al in een vroeg stadium besloot VCU om zich te herpositioneren en zich ook op de bagger, offshore en zeevaart te richten.

Van staaldraad tot gasolie, van reddingsvesten tot pompen en lieren hebben we op voorraad, we leveren, produceren, bieden service of repareren alle benodigde materialen en gereedschappen voor de bagger, offshore en zeevaart.

Als VCU, zijn we voortdurend innoverend bezig, en stellen we onze leden, partners en klanten in staat om gebruik te maken van onze snelle service, expertise en betrouwbaarheid.
De Visserij Coöperatie bezit drie moderne panden op Urk. Zowel het hoofdkantoor als VCU Oil BV, VCU Store BV, VCU Safety Centre BV, VCU Maritime BV en VCU TCD BV bevinden zich op Urk.

VCU beschikt over een modern wagenpark service bussen en kraanwagens. Deze zijn ingericht om snel ter plaatse leveringen en reparaties uit te voeren. Ons werkgebied beslaat Nederland, Frankrijk, België , Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk etc.
 

Bagger- offshore- en zeevaart