Landingspagina

Dit artikel is niet beschikbaar in uw taal. Wij tonen u het origineel.

Maritieme verfsystemen

VCU Coatings is onderdeel van VCU Store BV en is gespecialiseerd in het maken en leveren van alle denkbare verfsystemen en aanverwante benodigdheden. Onze verfsystemen zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals scheepsbouw en in de industrie. Altijd direct beschikbaar vanuit onze ruime voorraad.

Wij beschikken over een aantal zeer moderne verfmengmachines, waardoor alle gewenste kleuren gemengd kunnen worden. Daarnaast werken wij zeer nauw samen met PPG Protective & Marine Coatings, waardoor wij een totaalservice kunnen leveren. Van jouw vraag tot een compleet op maat gemaakt verfsysteem; wij begeleiden je door het hele proces.

  • Scherpe prijzen en wereldwijd leverbaar
  • Direct leverbaar uit onze ruime voorraad
  • Altijd een geschikt verfsysteem voor jou

Top coatings!

Mooie ruime winkel waar veel personeel met vakkennis rondloopt. Echt een aanrader om een op maat gemaakt verfsysteem te halen, waarbij je goed geadviseerd wordt. Zeker een aanrader!
Klant Simon - SIMON BV

Snelle, professionele service!

Als je op zoek bent naar een breed assortiment om uit te kiezen waarbij je geadviseerd wordt door zeer behulpzaam personeel, dan is VCU Coatings écht een aanrader. Ik ben enorm goed geholpen aan een verfsysteem op maat, geschikt voor mijn projecten. Kortom; enorm goede service tegen een goede prijs!
 Klant Andreas -  ANDREAS BV


VCU Coatings. De one-stop-shop voor:

Maritiem

Maritiem

Bouw

Bouw

Agrarisch

Agrarisch

Bouw

Bouw

Het maken en leveren van alle denkbare verfsystemen en aanverwante benodigdheden is onze expertise. Wij leveren maatwerk, zodat een verfsysteem geschikt is voor jouw doeleinde. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad, waardoor jij nooit lang hoeft te wachten op jouw producten.

Doordat wij de beschikking hebben over verfmengmachines, zijn unieke verzoeken geen probleem. Naar welke kleur je ook op zoek bent, wij kunnen het voor je mengen. En niet alleen de kleur, het hele verfsysteem wordt naar wens gemaakt. Onze service begint bij jouw wens en eindigt bij het afleveren van een op maat gemaakt verfsysteem. Zo bieden wij jou kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.

Meer weten? Vraag nu de gratis brochure aan!